zModal Titel
X
geblgfdgfdlgsfdlg
-2° C
MENU
  • in het nieuws
  • beauty
  • gezondheid
  • lifestyle
  • eten & drinken
  • celebs
  • video
in het nieuws
beauty
gezondheid
lifestyle
eten & drinken
celebs
video
ZATERDAG 21 JANUARI 2017
gezondheid
Bengaalse kat Thor is hit op Instagram
Het beestje heeft dan ook een vacht om u tegen te zeggen. En stoer luipaardmotief + leuk uit de groene ogen kijkende ‘huiskat’ = nu eenmaal een instant hit.

Thor die als kruising tussen een wilde Aziatische luipaardkat en een huiskat een gewone Belgische huiskamer onveilig maakt, wordt inmiddels al door meer dan 15.000 Instagrammers gevolgd. En da’s best begrijpelijk door die prachtige vacht.
Wie overigens nu zelf een Bengaalse kat overweegt, moet daarvoor mogelijk wel even sparen. Katten als Thor kosten al snel ergens tussen de 750 en 1.000 euro.
- 24 augustus 2016 , 09u40
Share
Reacties
meest gelezen
Tweeling op komst voor George Clooney en vrouw Amal?
Als we de internationale roddelpers mogen geloven, dus wel. De 38-jarige vrouw van de Amerikaanse acteur (55) zou zwanger zijn geraakt met behulp van ivf en wel meteen van een tweeling!

George Clooney stond jarenlang bekend als verstokte vrijgezel tot hij in 2014 vriend en vijand verraste met zijn huwelijk met de Brits-Libanese juriste Amal Alamuddin (38). Sindsdien deden al tal van geruchten de ronde over een mogelijke zwangerschap. Of hier dus ook effectief iets van aan is, is verre van duidelijk. Maar ‘een bron’ laat weten dat Amal met behulp van ivf zwanger is geraakt van een tweeling bestaande uit – jawel, ook dat zou al geweten zijn – een jongen en een meisje. “Toen ze ontdekten dat ze niet één maar twee baby’s krijgen, waren ze blij verrast. Ze zijn ook een beetje bang, maar het voelt toch vooral alsof ze de jackpot hebben gewonnen”, aldus nog de bron.
Onderstaande recente foto zou alvast het bewijs moeten leveren van een ‘beginnend’ buikje... Bwa.

<blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"><div style="padding:8px;"> <div style=" background:#F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:62.4074074074% 0; text-align:center; width:100%;"> <div style=" background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAABGdBTUEAALGPC/xhBQAAAAFzUkdCAK7OHOkAAAAMUExURczMzPf399fX1+bm5mzY9AMAAADiSURBVDjLvZXbEsMgCES5/P8/t9FuRVCRmU73JWlzosgSIIZURCjo/ad+EQJJB4Hv8BFt+IDpQoCx1wjOSBFhh2XssxEIYn3ulI/6MNReE07UIWJEv8UEOWDS88LY97kqyTliJKKtuYBbruAyVh5wOHiXmpi5we58Ek028czwyuQdLKPG1Bkb4NnM+VeAnfHqn1k4+GPT6uGQcvu2h2OVuIf/gWUFyy8OWEpdyZSa3aVCqpVoVvzZZ2VTnn2wU8qzVjDDetO90GSy9mVLqtgYSy231MxrY6I2gGqjrTY0L8fxCxfCBbhWrsYYAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;"></div></div> <p style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> <a href="https://www.instagram.com/p/BPa1TDpj1s_/" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">#Repost @stylevoguette with @repostapp ・・・ Spotted beauty @amalclooney wearing Chanel and #georgeclooney 💘</a></p> <p style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">Een foto die is geplaatst door Amal Clooney (@amalclooney) op <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-01-18T20:33:08+00:00">18 Jan 2017 om 12:33 PST</time></p></div></blockquote> <script async defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js"></script>
meer
Met deze armband kan je je lief van op afstand aanraken
Alsof WhatsApp, FaceTime, gewoon een sms’je, telefoontje of noem het maar op nog niet genoeg is om het contact te onderhouden met je geliefde als die zich (oh, gruwel) niet zoals het hoort aan je zijde bevindt en je naar zijn/haar aanraking hunkert… Dan is er nu een armband die die taak overneemt.

‘HEY’, zo heet de armband en het is Nederlandse uitvinding die in tweevoud wordt verkocht. In het mooie verhaal dat er rond wordt verteld, aan twee geliefden dus die elkaar op die manier toch kunnen ‘aanraken’. Want dat doet ‘HEY’: een echte menselijke aanraking nabootsen. Volgens de makers voelt het alvast alsof iemand je pols tussen duim en wijsvinger vastheeft en zachtjes knijpt.
Meer concreet is de armband via bluetooth verbonden met de HEY-app op je telefoon (voor Android en iOS). Op het moment dat je de armband dan gelijktijdig op twee plaatsen aanraakt, wordt die aanraking naar de tweede daaraan gekoppelde telefoon en armband verstuurd – desnoods aan de andere kant van de wereld. En zo voelt je lief dus letterlijk wanneer je aan hem/haar denkt.
‘HEY’ is een kickstarterproject. Wanneer de armband precies op de markt komt, is bijgevolg nog niet duidelijk. Meer info vind je alvast hier.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/195924762" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
meer
Daarom heet de après-ski de APRÈS-ski
Als in ‘een drankje nuttigen NA het skiën’ dus. Omdat we ons er nu eenmaal van bewust zijn dat we met dat drankje in ons lijf niet meer aan te veel elegant skiën zullen toekomen. Maar da’s deze man blijkbaar nog niet duidelijk…

<iframe width="100%" height="auto" src="https://www.youtube.com/embed/GGKXmnx95CA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
meer
Is dit, like, de coolste mama ever?
Volgens heel wat aanhangers van deze Chrissy Teigen alvast wel. Het model heeft dan ook achtereenvolgens forse meningen gespuid over kinderen krijgen, bevallen, kinderen dragen (letterlijk), vermageren na de bevalling en nu dus de befaamde striae of striemen. En stuk voor stuk met handgeklap tot gevolg. Best cool dus.

Teigen heeft het nochtans niet onder de markt – al van bij het prille begin krijgt ze kritiek te verduren, maar het is net door de manier waarop ze daarmee omgaat (veelal door een hilarische tweet te lanceren) dat ze nu zoveel lof krijgt.
Zo waren er de haatreacties op haar ‘bekentenis’ dat zij en haar man, zanger John Legend (foto onder), bewust voor een dochter hadden gekozen. Het model werd zwanger middels ivf en koos er daarbij dus voor een vrouwelijk embryo terug te laten plaatsen. “Mensen doen net alsof we de rest hebben ‘weggegooid’ of zo”, zo reageerde ze achteraf. “Dat is niet zo, we willen ook nog andere kinderen, maar we zijn gewoon eerst voor een dochter gegaan.”
Nadat dochter Luna dan geboren was, ontstond er een discussie over hoe Teigen haar dochter op de arm had. “Dat doe je niet zo”, aldus een Twitteraar. Waarop Teigen: “Oh echt? Da’s nochtans wel de manier waarop ik het doe” waarop ze meteen een vurig pleidooi hield tegen 'mommy shaming'.


Over haar lijn dan – ook die kwam (uiteraard) onder vuur te liggen omdat ze er kort na haar bevalling alweer erg slank uitzag. Teigen benadrukte dat dat alles te maken heeft met het hele team dat beroemdheden zoals zij ter beschikking hebben om een dieet te regelen, beweging in te plannen en daarbij ook hun kind op te vangen (de befaamde nanny). En, zo onderstreepte ze ook nog, “da’s in geen geval iets dat als normaal of realistisch moet worden beschouwd”.
En nu zijn er dus haar striemen of striae. Die toonde ze net op een foto op (alweer) Twitter met het heerlijke bijschrift ‘whatevs’. Ook zij heeft ze dus en ze heeft er geen probleem mee ze te tonen. Bijgevolg: coole ‘voorbeeldmama’? Ze is alleszins goed op weg.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">Whatevs <a href="https://t.co/D67Qtt12gv">pic.twitter.com/D67Qtt12gv</a></p>&mdash; christine teigen (@chrissyteigen) <a href="https://twitter.com/chrissyteigen/status/821941494298726400">19 januari 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

meer