zModal Titel
X
geblgfdgfdlgsfdlg
14° C
MENU
  • home
  • in het nieuws
  • beauty
  • gezondheid
  • lifestyle
  • eten & drinken
  • celebs
  • video
home
in het nieuws
beauty
gezondheid
lifestyle
eten & drinken
celebs
video
DONDERDAG 23 MAART 2017
celebs
Prins Harry bevestigt relatie met Amerikaanse actrice
En da’s dan Meghan Markle die wij, als we tenminste niet worden afgeleid door de mannelijke hoofdrollen (foto onder), met name kennen van haar rol als advocate Rachel Zane in de reeks ‘Suits’.

De acteerprestaties van de 35-jarige deerne zijn echter even van geen tel meer, nu prins Harry (32) officieel heeft bevestigd dat ze al maanden een relatie hebben. De twee zouden elkaar ontmoet hebben tijdens de lancering van Invictus Games, een wedstrijd voor veteranen.
Verrassend misschien dat Harry het nieuws bekendmaakt, maar dat heeft alles te maken met de massale persaandacht (zeg maar, gevallen van stalking door de niet altijd even beleefde Britse media) die Meghan de voorbije weken te verduren kreeg.
In een persbericht klinkt het nu als volgt: “Prins Harry begrijpt dat zijn leven meer dan eens onder de loep genomen wordt door de media. De prins leerde omgaan met journalisten en bouwde zelfs een goede relatie met hen uit maar nu zijn ze een stap te ver gegaan. De storm waarin Meghan Markle terecht kwam, was niet in verhouding met het nieuws. Haar familie werd voortdurend lastig gevallen door opdringerige journalisten, haar privéleven werd uitgespit en zowel in kranten als op sociale media werd Meghan Markle verbaal aangevallen. De prins is bezorgd om zijn vriendin en vindt het jammer dat hij haar niet beter kon beschermen tegen het hele mediacircus. Onze relatie is geen spel, het is ons leven.”

- 08 november 2016 , 14u00
Share
Reacties
meest gelezen
HAPPYLAB WEDSTRIJD: wij geven vijf AWESOME chocolate giftboxen weg!
Pasen komt eraan en dat betekent chocolade, veel chocolade. En wat is er beter dan chocolade, veel chocolade? Noten (en fruit) met chocolade! Dat treft, want wij geven vijf AWESOME chocolate giftboxen weg.

AWESOME chocolate is een Nederlands merk dat staat voor heerlijke echte Belgische chocolade met te gekke smaakcombinaties. In het AWESORTMENT vind je amandelen gehuld in witte chocolade met karamel, afgewerkt met wat pure chocolade en zeezout voor een extra twist (onze absolute favoriet!), daarnaast zijn er nog de pecannoten in witte chocolade met Amerikaanse ahornsiroop (sweet), geroosterde macademianoten in melkchocolade, crunchy pecannoten in melkchocolade en last but not least zoetzure cranberry’s in een jasje van pure chocolade.
Het slechte nieuws: de zakjes zijn heel snel op (grijns). Het goede: wij mogen vijf AWESOME chocolate giftboxen weggeven met alle vijf de smaken erin.

Stuur ons voor 31 maart 2017 een mailtje met je gegevens op het adres an@happylicious.be. En wie weet, knabbel jij tijdens het paasfeest wel vrolijk wat van deze nootjes weg. Veel succes!
meer
Temptation dit seizoen: iedereen doet het met iedereen en niemand weet van iets (letterlijk)
Luister. John Oliver-gewijs (zoek het op, zalige presentator van het satirische programma ‘Last Week Tonight’ en veel meer onze en uw tijd waard dan deze bende aandachtzoekende overgaar gebakken fishsticks) gaan we ditmaal voor een recap van Temptation. Lijkt ons ook het duidelijkst gezien gisteren echt wel iedereen (die nog in beeld komt tenminste) ‘iets’ met iedereen deed. Effe diep ademhalen. En daar gaan we.

Over koppel 1: Lize en Jeffie:
Lize dumpte Jeffie al meteen bij het eerste vuurkamp (yep, dat niveau is het nog steeds) om redenen die hem en ons nog steeds volstrekt onduidelijk zijn, en laat Ken na de gitaar nu ook op al de rest tokkelen (op de tonen van ‘Love lift us up’, nou, veel gelift werd er niet).
Jeffie trekt zijn conclusies (“ik heb jou echt gerespecteerd. Maar nu niet meer, nu heb ik geen medelijden”) en wordt wakker naast zijn Natasja (“ze heeft steeds een mooi kleedje aan, de manier waarop ze loopt, en dan die lingerie erbij.” Diep …) .

Over koppel 2: Jolien en Herbert:
De eerste weet ab-so-luut niet wat ze verkeerd heeft gedaan (even vergeten dus dat ze Lize en Lisa heeft gekust, ook Karim als een bakvis tegen zich aantrok in het zwembad, onderwijl nog steeds jammerend dat “Saartje geen tweede Jolientje is en dat haar dat echt pijn doet”).
Op zijn beurt herkent Herbert zijn Jolien niet meer waarna hij, zoals die laatste het Cluedo-gewijs uitdrukt, “seks heeft gehad met Saartje in de badkamer”.
En oh, Jolien kust daarop ook nog met Karim die iets demonstreert met een handdoek.

Over koppel 3: Lisa en Merijn:
Beschrijf dat gerust als Merijn en ‘het venijn’. En ‘sneaky’ is voortaan haar middle name. En ook wel Beyoncé. En ‘gal uitkotsend’. Want dat doet ze dus nadat ze haar Merijn ziet kussen met Pommeline (die zich als een klein kindje voelt dat net een lolly heeft gekregen, passende uitspraak op Temptation).
Waarop Merijn zich kroont tot Jay Z met lolly. En hij (remember Cluedo) ook in de badkamer, ja. Met Pommeline.
En oh, sneaky Lisa laat Giuseppe daarop ook “gewoon doen”.

Over koppel 4: Rosanna en Niels:
Die eerste krijgt weliswaar positieve beelden te zien van haar bewegende kaak, maar dat kan het aanzuigeffect van die andere gehoekte, genaamd Alex, niet meer tenietdoen. Bijgevolg zien we Roosje meermaals in de kamer van vervang-Jerommeke verdwijnen en ook in zijn broek.
En Niels, die gelooft nog altijd dat zijn meisje wel zijn meisje gaat blijven – is ook wel hoor Niels, maar dan met een pak meer … euh… sterk advies.

Volgende week? Komt allemaal goed jongens. En nu over tot de orde van de dag.

<iframe src="http://www.vijf.be/video/v3/embed/2618098" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="none"></iframe>
meer
Hier is ie! De officiële trailer van de Love Actually-sequel
En we kunnen niet wachten om het hele ding te zien. Om te weten te komen hoe het iedereen vergaan is of, zoals Keira Knightley ons aller vraag het best verwoordt: “wie er nu eigenlijk het mooist oud is geworden?”. Hugh Grant weet alvast wie het niet is…

<iframe width="100%" height="auto" src="https://www.youtube.com/embed/AFUrSiaTfDY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
meer
Selah Sue bevallen van zoontje
Dat heuglijke nieuws heeft de zangeres zelf bekendgemaakt op Facebook. Haar eerste spruit heet Seth en kreeg een wel erg bijzondere geboortelijst.

Wie dat wil, kan namelijk geld storten op de rekening van Klimaatzaak. “Vanaf de eerste dag dat ik mijn zwangerschap aankondigde, kreeg ik van over de hele wereld ladingen berichten en vragen over mogelijke babygeschenkjes”, zo schrijft Selah, echte naam Sanne Putseys. “Hartverwarmend en heel erg bedankt aan iedereen, maar ik heb echt niets meer nodig. Jullie zouden me des te meer plezier doen door met dit heel erg nodige Belgische goed doel mijn zoon een gezonde toekomst te bezorgen.”
Selah besluit nog dat ze tot het einde van het jaar afwezig zal blijven en dat ze wil terugkomen met een derde & ‘very best’ album vol pure, eerlijke en goede muziek. Voor de zangeres is Seth haar eerste kindje met haar vriend Joachim, die zelf al twee dochters heeft uit een vorige relatie.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSelahSue%2Fposts%2F10155178504400956%3A0&width=500" width="500" height="717" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>
meer